Eastpak

eastpak

Eastern Canvas Products werd opgericht door Monte Goldman. Hij produceerde rugtassen voor het Amerikaans leger. Toen Goldmans zoon in 1976 merkte dat steeds meer studenten militaire rugzakken gebruikten voor hun schoolboeken, wist hij zijn vader ervan te overtuigen rugzakken te gaan maken voor de consument. Deze collectie met rugzakken voor dagelijks gebruik werd onder de naam Eastpak op de markt gebracht.

Functioneel en stijlvol, altijd met een vette knipoog. Tegenwoordig is Eastpak één van de meest populaire merken voor schooltassen, maar ook voor Eastpak schoudertassen, reistassen, portemonnees.

Eastpak:  Hèt merk voor school en vrije tijd dat met u en uw kind meegroeit.

Eastpak en reizen passen perfect bij elkaar.

EastpakTransfer S

Vier maten XS-S-M-L. Passend voor alle reizen. Met de kwaliteit en garantie die we van Eastpak gewent zijn.
Vier maten XS-S-M-L.
Passend voor alle reizen. Met de kwaliteit en garantie die we van Eastpak gewend zijn.

De transfer S is gekozen tot beste handbagage van 2016 met zijn maten hoogte 51 cm breedte 32,5 cm diepte 24 cm geschikt voor bijna alle vliegmaatschappijen.  Ideaal  met een inhoud van 42 liter en 2,5 kilo gewicht. Twee compartimenten afgesloten met ritsen en een voorvak voor de reispapieren en een leuk boek. Een handige metgezel op reis. Behalve de XS die een 1 hoofdvak heeft  zijn de andere maten op dezelfde manier opgebouwd.

  1. Transfer XS: Inhoud 28,5 liter, gewicht 2,2 kilo
  2. Transfer S: Winnaar beste handbagage
  3. Transfer M: Inhoud 78 liter, gewicht 3,1 kilo
  4. Transfer L: Inhoud 121,gewicht, 3,6 kilo

Ook de Eastpak laptoptassen hebben bewezen perfect in de businesswereld te passen. 

Voor jong en oud en voor iedere leeftijd en gelegenheid een bijpassend kwaliteitsproduct wat duurzaam gemaakt word en meegroeit met iedere leeftijdsfase. Ruim assortiment bij ons in de winkel.

facebookhakin-banner1