Actie Castelijn Beerens

Castelijn Beerens

Actie giftboxen 2017

Castelijn Beerens giftbox dames zwart
Castelijn Beerens giftbox dames licht bruin

Castelijn Beerens Dames-clutch

Stijlvolle ritsportemonnee met 12 creditcardvakjes en speciaal verstevigd ritsvakje voor iPhone 7 plus. Met elegant, afneembaar, lederen polsband tevens als avondtasje te gebruiken. Gemaakt van plantaardig gelooid Italiaans leer met een heerlijk gevoel en voorzien van een high-tech RFID folie,

        Actieprijs Van €99,95 voor €69,95

giftbox 2017
Castelijn Beerens heren zwart
Castelijn Beerens heren licht bruin

Castelijn Beerens Heren-Billfold

Stijlvolle leren billfold in handzaam formaat met vakken voor papiergeld en kleingeld. Deze uitvoering kent 8 creditcard vakjes, deels uitklapbaar. Gemaakt van plantaardig gelooid Italiaans leer met een heerlijk gevoel en voorzien van een high-tech RFID folie, dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens op uw passen volledig blokkeert. Subtiel afgewerkt met iconische metalen C&B-logo.

     Actieprijs van€69,95 voor €49,95

 Vakmanschap sinds 1945

Wij hebben verschillende mooie portemonnees gemaakt van het allerbeste vol-Aniline*  rundleer voor zowel dames als heren in de collectie. Altijd de nieuwste collectie. Wij willen als voor u de portemonnee van uw keuze er niet bij is, deze altijd voor u bestellen.

De garantie van een Castelijn Beerens product is 2 jaar. Wanneer er iets gebeurt met uw tas of portemonnee dan verzorgen wij de service van deze garantie.

De metalen logo’s, gespen, musketonhaken en drukknopen zijn gemaakt van een nikkelvrije legering van hoge kwaliteit. Van de metalen ritssluitingen zijn de  tanden gepolijst. Op de voeringen zit een beschermende coating.

Een duurzaam product waar u nog lang van kunt genieten.

Castelijn Beerens heeft series in de collectie zitten van verschillende prijzen, zodat er voor iedereen een betaalbare portemonnee is, die van een hoge kwaliteit zijn met een lange levensduur. Een van de series van Castelijn Beerens is de  Renee serie, dit is een sportieve lijn van Castelijn Beerens.

Wij hebben ook altijd verschillende aanbiedingen van Castelijn Beerens in onze collectie.

*Voor Anilineleer komt alleen absoluut foutloos huid in aanmerking, omdat de oppervlaktestructuur van het leer volledig zichtbaar blijft.