Onze winkel

                  Hak-in         Drunen

Vanaf: 1 Februari 2020

U kunt vanaf deze dag uw reparatie 24 uur per dag bij ons aanbieden via de 24 uurs inleverservice.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U stopt uw schoenen/tas die u gerepareerd wil hebben in een tas met daarin een briefje met wat u graag wil dat wij voor u repareren, tevens voorziet u dit briefje van een telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U kunt ook een mailtje sturen naar hakin@hakin.nl.
In dit mailtje staat dan een foto van de schoenen/tas die ingeleverd zijn, met daarin beschreven wat u gerepareerd wil hebben en een telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U vind de inleverservice aan de zijkant van ons pand via een inleverluik. (inrit van de tandarts/mondhygiëniste – praktijk)

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd tijdens onze openingstijden even binnenlopen.

Bij hak-in Drunen wordt vakmanschap in schoenreparatie met een uitzonderlijke uitgebreide sleutelservice gecombineerd met een prachtige en gevarieerde collectie aan koffers, schooltassen, damestassen en businesstassen van o.a. Samsonite, Kipling, Eastpak, Bear Design en Castelijn & Beerens.

Hakin Drunen is al 25 jaar een familiebedrijf dat draait op kwaliteit! De medewerkers zijn specialisten in hun vak en meer dan bereid om u een eerlijk advies te geven in uw zoektocht naar de juiste tas of koffer. Uw reparaties aan schoenen en tassen worden met grootste zorgvuldigheid en oog voor detail uitgevoerd. We durven te stellen dat we de mooiste reparaties doen aan schoenen en tassen in Nederland!

Dankzij Theo de Brouwer een vakman Pur Sang.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel!

 

team-hakin

Marijke, Theo en Yvette de Brouwer