Onze winkel

Openingstijden

Maandag  Gesloten
Dinsdag  Gesloten
Woensdag  10:00 tot 17:30
Donderdag  10:00 tot 17:30
Vrijdag  10:00 tot 17.30
Zaterdag  10:00 tot 16:00
Zondag  Gesloten

                  Hak-in         Drunen

Inleverservice Twenty four Seven Days

U kunt  uw reparatie 24 uur per dag bij ons aanbieden via de 24 uur inleverservice.

Hoe gaat dit in zijn werk?

U stopt uw schoenen/tas die u gerepareerd wil hebben in een tas met daarin een briefje met wat u graag wil dat wij voor u repareren, tevens voorziet u dit briefje van een telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U kunt ook een mailtje sturen naar hakin@hakin.nl.
In dit mailtje staat dan een foto van de schoenen/tas die ingeleverd zijn, met daarin beschreven wat u gerepareerd wil hebben en een telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U vind de inleverservice aan de zijkant van ons pand via een inleverluik. (inrit van de tandarts/mondhygiëniste – praktijk)

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd tijdens onze openingstijden even binnenlopen of een mailtje sturen.

Bij hak-in Drunen wordt vakmanschap in schoenreparatie met een uitzonderlijke uitgebreide sleutelservice. Wij kunnen de meest uiteenlopende soorten sleutels voor u bijmaken, inclusief autosleutels met een startonderbreker van bijna alle merken. Ook nieuwe knoppen op uw autosleutels zijn nu mogelijk. Gecombineerd met een prachtige en gevarieerde collectie aan koffers, schooltassen, dames-heren en kindertassen en businesstassen van o.a. Samsonite, Kipling, Eastpak, Bear Design, So Dutch en Castelijn & Beerens.

Hak-in Drunen is al meer dan 25 jaar een familiebedrijf dat draait op kwaliteit!

Uw reparaties aan schoenen en tassen worden met grootste zorgvuldigheid en oog voor detail uitgevoerd. We durven te stellen dat we de mooiste reparaties doen aan schoenen en tassen in Nederland!

Dankzij Theo de Brouwer een vakman Pur Sang.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel!

Theo en Marijke  de Brouwer